This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Community Building

Positief en plezierig contact met anderen. Dat is wat mensen noemen als ze een situatie beschrijven die ze ‘veilig’ noemen. Geen andere factor heeft zo veel impact! De fysieke omgeving volgt op afstand als de twee naar belangrijkste factor.

De wetenschap ondersteunt deze mening: van alle opgeloste criminaliteit, meer dan 65% werd opgelost door burgersignalen. In gebieden met actieve burgerparticipatie voor veiligheid vindt minder criminaliteit plaats dan gebieden die dit niet hebben. Een oogje in het zeil houden werkt echt.

Communities hebben een gedeelde kijk op de realiteit.
Communities hebben gelijke verwachtingen van hun omgeving.

We hebben verschillende projecten en experimenten gedaan om communities te bouwen voor veiligheid en recht. We moesten manieren vinden: om door elkaars ogen te kijken, om een gedeeld perspectief te krijgen. Daarna begonnen we aan gezamenlijke verwachtingen te werken.

Een community activeren?

Heb jij een idee waar je diep om geeft en wil verspreiden? Laat ons je helpen een community op te zetten.

Hoe?

We helpen je ontdekken wat jouw community beweegt. We houden straatgesprekken, enquêtes, we vinden de beste lokale voorbeelden. Inspirerend voor potentiële leden en gestructureerd voor beleidsmakers.

Inzicht…
Tot implementatie

Wil je meer weten?

Lees een gratis voorbeeld van een community building onderzoek dat we deden, of neem contact op voor meer informatie.